.

dijous, 5 de febrer del 2015

ACTE III

Sisí: Meine liebe
Escena primera: palau Hofburg
D'aquesta visista, una cosa ens ha quedat molt a clara a tots plegats: fer dissabte i rentar plats a Ca la Sisí havia de ser, com a mínim, equiparable a sis "PARTES" vermells.
Tot i així; veure, observar i admirar les diferents sales del palau ens ha servit a tots per crear una imatge i empatia del que ha significat pels austríacs un personatge tan complicat i polièdric com era, ara sí, la nostre meine liebe Sisí.
Escena segona:
Per fi, tot passant pel Parlament, i arribant a l'Ajuntament, hem pogut constatar que a Viena hi han nens que patinen per enormes pistes de gel.

ATENCIÓ: resolució de conflictes:
Si tu deixes una motxilla sota un banc al centre de Barcelona tot ple de gent durant dues hores i mitja, quan tornes a buscar-la... la trobaries intacte allà mateix??? Doncs a Viena SÍ!!!!
Escena tercera:
Mentrestant, un cop he passat per la Hundertwasser Village, hem fet una llarga excursió pel Pratter fins a la mítica Nòria on tots hem pujat, fins i tot, la motxilla recuperada. Ningú s'ha marejat i tothom ha pogut comprovar que tot allò, de tant en tant, es movia.

I després d'un merescut sopar, aquest tercer ACTE ja és història.